ریزفضاهای معماری
این بخش مربوط به شناسایی و تدوین ریز فضاهای معماری هست . همونطور که همه عزیزانم مستحضر هستند ف چه برای طراحی در طرحهای مختلف و چه در اسکیس ، یکی از مهمترین موارد ، اطلاع از ریز فضاهای معماری هست .
در این تاپیک قصد جمع آوری ریز فضاهای بناهای معماری رو داریم . ترتیبی برای این کار وجود نداره و با توجه به نیاز و اطلاعات از عناوین طرحها و فضاها هر نفر میتونه راجع به یک موضوع کار کنه . تکراری شدن موضوعات ، اصلا مهم نیست ولی این تکرار نباید در مطلب باشه و در محتوا باید تفاوتهایی وجود داشته باشه .
تفاوت اصلی این بخش با سایر بخشها در اینه که این ریز فضا ها بعد از عنوان شدنش باید به صورت سناریو نوشته بشه . برای مثال فرض کنید وارد یک موزه شدید . قبل از ورود و در خیابون تمام نکاتی رو که به عنوان یک معمار باید در طراحی اون در نظر بگیرید رو باید به رشته تحریر در بیارید و بین اونها پیوند مناسبی برقرار کنید . چنانچه از فضا عکس تهیه کنید و اینجا بگذارید که می شه یک داستان مصور و هر معمار یا غیر معماری که این مطلب رو بخونه ، به راحتی می تونه با در نظر گرفتن مسیر سناریو ، حدود لکه گذاری طرحها رو انجام بده .
این بخش بعد از شروع به کار جزو مسابقات تالار معماری دسته بندی خواهد شد و بهترین سناریوی اون حائز جوایزی خواهد شد که به مرور به اطلاع دوستان خواهم رسوند .

.دل رو به دریا زدمو دستمو گذاشتم رو زنگ.
هیچ وقت فکر نمیکردم مسئول خوابگاه اینقدر جوون و خوش اخلاق باشه
که میگفت همیشه ته راهرو ها رو با یه فضا تعریف کنین ، حتی با یه پنجره نورگیر ، تا راهرو خفه به نظر نیاد.اینجا کاملا حرف استادم رو و کاربردشو دیدم.
واردش که شدم ، یه سری صندلی چیده شده و یه میز تلویزیون اونجا بود.فکر کنم اتاق تلویزیون بود.
.ایستادم و دورو برمو نگاه کردم و بعد کلی فکر کردن تازه فهمیدم چه خبره.

ثبت اين صفحه