>>>>> معروف ترین زنان موفق ایرانی<<<<

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
زیست شناسی پردیس ثابتی : پردیس ثابتی (زاده ۱۳۵۴ در تهران) اکنون زیست شناس برجسته ایرانی-آمریکایی اهل فلوریدا و ساکن ماساچوست در ایالات متحده آمریکا و استاد دانشگاه هاروارد است. ثابتی سومین زنی در تاریخ است که با معدل ۱۰۰ و مدارج کامل (به لاتین: Summa Cum Laude) از مدرسه پزشکی دانشگاه هاروارد آمریکا فارغ التحصیل شده است. وی بعنوان یکی از سرشناس ترین محققان آمریکا در زمینه بررسی ژنوم مالاریا، از بنیاد بیل و ملیندا گیتس بالغ بر ۲ میلیون دلار بودجه تحقیقاتی دریافت کرده است


به گزارش پارس ناز پردیس ثابتی اخیرا نیز به عنوان یکی از ۱۰۰ چهره نابغه جهان از سوی گروه بین المللی Creators Synectics معرفی شده است.شبکه خبری سیانان نیز در سال ۲۰۰۷، ثابتی را به عنوان «یکی از ۸ نوابغی که دنیای ما را متحول خواهند ساخت» معرفی کرده است. تحقیقات وی در خصوص تکامل انسانی در طیف وسیعی از نشریات معتبر علمی و تحقیقاتی جهان نظیر نیچر و ساینس منتشر شده است. دکتر ثابتی که تاکنون بالغ بر ۲۰ اثر علمی و تحقیقاتی را به رشته تالیف درآورده است. وی همچنین عضو هیئت ناظرین متخصص در گردهمایی سال ۲۰۰۸ مجمع جهانی اقتصاد بود.



فضا نوردی

انوشه انصاری : او متولد شهر مشهد درایران است . انوشه همیشه عاشق فضا و فضانوردی و درپی راه یافتن به فضابوده ‌است . وی در سال۱۳۶۳ (۱۹۸۴) به همراه خانواده‌اش به آمریکا مهاجرت کرد. وی اولین فضانوردایرانی الاصل دنیاست و اولین زن کیهان‌گرد و چهارمین نفری است که هزینهٔ سفر فضایی خود را پرداخت کرده‌است. او همچنین پس ازعبدالاحد مومند فضانوردافغان دومین فضانورد فارسی ‌زبان است. انصاری ترجیح می‌دهد درمورد خود از عنوان «فضانورد همراه» به ‏‏جای واژهٔ «گردشگر فضایی» استفاده کند.



ژنتیک رکسانا مصلحی : رکسانا مصلحی یک متخصص ژنتیک است که اکثر تحقیقات و پژوهش های وی در رابطه با سرطان و راه های درمان آن معطوف بوده است . او در ایران متولد شد و در کانادا رشد کرد و هم اکنون استادیار بخش ژنتیک دانشگاه نیویورک است .وی در دانشگاه کلمبیا تحصیلات خود را سپری کرد و جوایزی را در زمینه تدریس و شیوه ی خوب علم آموزی در یافت کرده است.


ریاضیات

مریم میرزاخانی : دکتر مریم میرزاخانی، استادیار جوان دانشگاه«پرینستون»، به عنوان یکی از ۱۰ مغز برتر آمریکای شمالی معرفی شد و به او لقب سد شکن دادند. مریم میرزاخانی در سال های ۷۳ و ۷۴ ( سال سوم و چهارم دبیرستان) از مدرسه‌ی فرزانگان تهران موفق به کسب مدال طلای المپیاد ریاضی کشوری شد و بعد از آن در سال ۱۹۹۴ در المپیاد جهانی ریاضی هنگ کنگ با ۴۱ امتیاز از ۴۲ امتیاز مدال طلای جهانی گرفت.سال بعد یعنی ۱۹۹۵ در المپیاد جهانی ریاضی کانادا با ۴۲ امتیاز از ۴۲، رتبه ی ۱ طلای جهانی را به دست آورد.میرزاخانی از جمله بازماندگان سانحه غم‌بار سقوط اتوبوس حامل نخبگان ریاضی دانشگاه صنعتی شریف به دره در اسفندماه سال ۷۶ است.




ادبیات
دکتر آذر نفیسی : نویسنده و استاد دانشگاهی ایرانی در دانشگاه جانز هاپکینز است که هم اکنون در آمریکا زندگی می‌کند. معروف‌ ترین اثر وی کتاب پرفروش لولیتاخوانی در تهران است.که توجه زیادی را به خود جلب کرد و به ۳۲ زبان ترجمه شده‌است.به گزارش پارس ناز کتاب دوم او با نام آنچه درباره‌اش سکوت کرده‌ام، به یک زندگینامه نزدیک‌تر است. رمانی که زندگی خاندان نفیسی از کودکی نویسنده تا زمان از دست‌دادن پدر و مادرش را روایت می‌کند.وی در حال حاضر استاد ادبیات انگلیسی دانشگاه جانز هاپکینز و سخنران میهمان در موسسه سیاست خارجی آن دانشگاه در دانشکدهٔ مطالعات پیشرفتهٔ بین‌المللی (سایس) واقع در واشینگتن آمریکاست.
او دختر احمد نفیسی شهردار سابق تهران، و نزهت نفیسی (از نخستین زنانی که به مجلس شورای ملی راه یافت). آذر نفیسی با بیژن نادری ازدواج کرده، صاحب دو فرزند به نام‌های نگار و دارا می‌باشد. برخلاف آنچه در کتاب ایشان مطرح شده‌است آذر نفیسی به هیچ وجه برادرزادهٔ استاد سعید نفیسی نبوده‌است. در مورد نسبت ایشان با سعید نفیسی استاد ادبیات معاصر ایران ذکر این نکته کافی است پدر بزرگ پدری این بانو پسر عموی نا تنی پدربزرگ سعید نفیسی بوده‌است.



خبرنگاری کریستین امانپور : کریستین امانپور فرزند محمد امان‌پور مدیر هواپیمایی ایرانی و همسر بریتانیایی او پاتریشیا است. کریستین تحصیلات خود را تا سن یازده سالگی در ایران و پس از آن تا پایان دوره دبیرستان در بریتانیا انجام داد. سپس به دانشگاه رودآیلند در آمریکا رفت و تحصیل خود را در رشته روزنامه‌نگاری در در سال ۱۹۸۳ به پایان رساند. کریستیان امانپور مجری برنامه «این هفته» در شبکه ای‌بی‌سی است. او پیش‌تر گزارشگر ارشد بخش اخبار بین‌المللی شبکه خبری سی‌ان‌ان بود. او یکی از خبرنگاران نامدار ایالات متحده آمریکا است.
به گزارش پارس ناز،او از خبرنگاران جنگی متبحر جهان به شمار می‌رود. گزارش‌های امان‌پور از بالکان باعث شد که در سال ۱۹۹۴ جایزه امی دو جایزه جورج فاستر پیبادی، دو جایزه جورج پولک و جایزه شجاعت در گزارشگری دریافت کند. او همچنین مصاحبه‌های بسیاری انجام داده‌است که از آن جمله می‌توان به مصاحبه با ژاک شیراک ۲۰۰۳ (قبل از جنگ عراق)، محمود عباس ۲۰۰۳، ملک عبدالله ۱۹۹۹، پرویز مشرف ۲۰۰۱، یاسر عرفات ۲۰۰۰ و محمد خاتمی ۱۹۹۷ اشاره کرد.او به زبان‌ های انگلیسی، فرانسوی و فارسی مسلط است.



خواننده

زهره جویا : در مشهد به دنیا آمد. او از پدری افغان ( اهل هرات) و مادری ایرانی زاده شده است. در هنر آوازخوانی خانم جویا ، نه تنها تاثیر این دو فرهنگ ، بلکه رد پای موسیقی اروپایی نیز بسیار برجسته می‌باشد. زهره جویا مدرسه را در ایران به پایان رسانده وبرای آموختن موسیقی به اروپا رفت وتحصیلات عالی اش را دراین رشته در آمستردام و بعداً در دانشسرای هنرهای زیبای وین – اتریش – به پایان رسانده‌است و در رشته «اپرا» فوق لیسانس گرفته‌است. جویا با اجرای کنسرت‌هایش، نه تنها درعرصه‌های موسیقی ایرانی و افغانی هنرنمایی کرده‌است، بلکه دراجرای اپراها درکشورهای غربی نیز از محبوبیت خاصی برخوردار گشته‌است. زهره جویا، پیوسته با هنرش به موسسات خیریه و نهادهایی که برای تامین حقوق زنان تلاش می‌ورزند مددکاری نموده‌است. وی با فعالیت‌های هنریش، با گروه‌های نیکوکاری به ویژه سازمان‌های خارج از کشور که برای حقوق زن در افغانستان فعالیت دارند، کمک و همکاری دارد.


نوازندگی گیتار

لیلی افشار : متولد ۱۳۳۸ در تهران، از ده سالگی فراگیری گیتار را آغاز کرد . وی با درجه لیسانس و فوق لیسانس موسیقی در رشته نوازندگی گیتار از "کنسرواتوآر بوستون" و "کنسرواتوآر موسیقی نیوانگلند" فارغ‌التحصیل شد و نخستین زنی در جهان بوده که موفق به اخذ درجه دکترا در نوازندگی گیتار شده است.خانم افشار مدتی نیز در "مرکز هنرهای تجسمی بنف" و "فستیوال موسیقی اسپن" تحصیل کرده و دیپلم افتخاری "آکادمی موسیقی کیجانا درسی ینا" ایتالیا نیز به وی اعطاء شده است او مدارک دیگری نیز در نوازندگی گیتار از کنسرواتوار موسیقی بوستون، نیوانگلند، دانشگاه ایالتی فلوریدا دارد. وی در مرکز آموزش هنرهای زیبای بناف (Bnaff) تحصیل کرده‌است. دارای مدارک افتخاری از آکادمی موسیقی کیجیانا واقع در شهر سینای ایتالیا است. لیلی افشار کرسی پروفسوری خود را برای "دانشگاه ممفیس" در سال ۱۹۸۹ بدست آورد و هجده سال است برنامه لیسانس و فوق لیسانس و دکترای نوازندگی گیتار در دانشگاه ممفیس را اداره می‌کند، که در آنجا نیز جایزه استاد برجسته دانشگاه در سال ۲۰۰۰ به وی تعلق گرفته است.


بازیگر

کاترین بل : بازیگر انگلیسی-آمریکایی ایرانی-تبار سریال‌های تلویزیونی (JAG) آمریکا است. کاترین در ۱۴ اوت ۱۹۶۸ در لندن بدنیا آمد. او از پدری اسکاتلندی و مادری ایرانی زاده شده. والدینش بعداً از همدیگر جدا شدند. کاترین سپس در ۳ سالگی به همراه مادرش مینا به لس آنجلس رفت. او در زمان کودکی در تبلیغ‌ های تلویزیونی زیادی ظاهر گردید، و قصد داشت که پزشک یا مهندس بیومدیکال بشود سر از حرفه مدل تمام وقت در آورد. او به زبان‌های انگلیسی و فارسی تسلط دارد.

 
آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
مسلمانان خدمات بسیاری برای مردم سزمین خود و نیز مردم جهان داشته اند. زنان مسلمان از این قاعده مستثنا نیستند.
انوشه انصاری ( [FONT=&quot]Anousheh Ansari [/FONT]): او اولین زن مسلمانی است که به فضا رفته. وقتی در مورد آرزوهایش از او پرسیدند پاسخ داد: من امیدوارم الهام بخش همه از جمله جوانان، زنان و دختران جوان در سراسر جهان، به خصوص در کشورهای خاورمیانه که زنان با مردان برابر نیستند، باشم. این زن ایرانی تاکید کرد که رویاهایتان را رها نکنید و آنها را باور کنید و پرورش دهید. ممکن است در حال حاضر غیر قابل دسترس باشند اما من باور دارم که اگر در قلبتان باشد به آن می رسید. به فرصت ها نگاه کنید و از آنها برای رسیدن به اهدافتان استفاده کنید.
لاله بختیار ([FONT=&quot]Laleh Bakhtiar) [/FONT]: او مترجم قرآن است. لاله در سال 2007 اولین زن آمریکایی- ایرانی بود که قرآن را به زبان انگلیسی ترجمه کرد. او به دلیل ارائه ترجمه سلیس و روان توجهات زیادی را به خود جلب کرد. همچنین شاهزاده قاضی بن محمد از اردن این ترجمه را تائید کرد. این اثر ارزشمند در بسیاری از مساجد و دانشگاه ها مورد استفاده قرار گرفته است.
دیسی خن ([FONT=&quot]Daisy Khan [/FONT]): او در سال 2005 جنبش معنویت و برابری زنان اسلامی (WISE) را تاسیس کرد. این جنبش تنها جنبش زنان مسلمان در سراسر جهان است که منسجم بوده و مبتنی بر چارچوب حقوق بشر و عدالت اجتماعی است. علاوه بر این، در سال 2008، دیسی پیشگام ایجاد شورای زنان مسلمان جهان شد که زنان برجسته مسلمان، محققان، فعالان و وکلا از حدود 26 کشور در آن شرکت داشتند.
نانا آسامو ([FONT=&quot]Nana Asma'u [/FONT]): نانا یک شاهزاده، شاعر و معلم بود. او به زبان عربی و چندین زبان محلی مسلط و با یونانی و لاتین آشنا بود. او گروهی از معلمان زن را دور هم جمع کرد تا برای آموزش زنان بی سواد در مناطق فقیر و روستایی در سراسر منطقه بسیج شوند. امروزه در شمال نیجریه، سازمان های زنان مسلمان، مدارس و سالن های نشست غالبا با افتخار به اسم او نامگذاری شده است. تاکید بر آموزش زنان او را به یک نقطه تمرکز برای زنان آفریقایی تبدیل کرده است. به نحوی که امروزه الگوی خوبی برای زنان آفریقایی شده است.
فاطیما الفیحری ([FONT=&quot]Fatima al-Fihri [/FONT]): فاطیما بنیانگذار یکی از قدیمیترین دانشگاهها در جهان بوده است. بعد از اینکه ثروت زیادی را به ارث برد، خواست پولش را در زمینه ای خرج کند که به جامعه خدمت کند. بنابراین این زن مسلمان مراکشی با پول خود مسجد الغرویین را ساخت و بعد هم دانشگاهی با همین نام تاسیس کرد. امروزه این دانشگاه در کتاب گینس (رکوردهای جهانی) و یونسکو به عنوان قدیمی ترین دانشگاه در جهان ثبت شده است.
 

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
مسلمانان خدمات بسیاری برای مردم سزمین خود و نیز مردم جهان داشته اند. زنان مسلمان از این قاعده مستثنا نیستند.
انوشه انصاری ( Anousheh Ansari ): او اولین زن مسلمانی است که به فضا رفته. وقتی در مورد آرزوهایش از او پرسیدند پاسخ داد: من امیدوارم الهام بخش همه از جمله جوانان، زنان و دختران جوان در سراسر جهان، به خصوص در کشورهای خاورمیانه که زنان با مردان برابر نیستند، باشم. این زن ایرانی تاکید کرد که رویاهایتان را رها نکنید و آنها را باور کنید و پرورش دهید. ممکن است در حال حاضر غیر قابل دسترس باشند اما من باور دارم که اگر در قلبتان باشد به آن می رسید. به فرصت ها نگاه کنید و از آنها برای رسیدن به اهدافتان استفاده کنید.
لاله بختیار (Laleh Bakhtiar) : او مترجم قرآن است. لاله در سال 2007 اولین زن آمریکایی- ایرانی بود که قرآن را به زبان انگلیسی ترجمه کرد. او به دلیل ارائه ترجمه سلیس و روان توجهات زیادی را به خود جلب کرد. همچنین شاهزاده قاضی بن محمد از اردن این ترجمه را تائید کرد. این اثر ارزشمند در بسیاری از مساجد و دانشگاه ها مورد استفاده قرار گرفته است.
دیسی خن (Daisy Khan ): او در سال 2005 جنبش معنویت و برابری زنان اسلامی (WISE) را تاسیس کرد. این جنبش تنها جنبش زنان مسلمان در سراسر جهان است که منسجم بوده و مبتنی بر چارچوب حقوق بشر و عدالت اجتماعی است. علاوه بر این، در سال 2008، دیسی پیشگام ایجاد شورای زنان مسلمان جهان شد که زنان برجسته مسلمان، محققان، فعالان و وکلا از حدود 26 کشور در آن شرکت داشتند.
نانا آسامو (Nana Asma'u ): نانا یک شاهزاده، شاعر و معلم بود. او به زبان عربی و چندین زبان محلی مسلط و با یونانی و لاتین آشنا بود. او گروهی از معلمان زن را دور هم جمع کرد تا برای آموزش زنان بی سواد در مناطق فقیر و روستایی در سراسر منطقه بسیج شوند. امروزه در شمال نیجریه، سازمان های زنان مسلمان، مدارس و سالن های نشست غالبا با افتخار به اسم او نامگذاری شده است. تاکید بر آموزش زنان او را به یک نقطه تمرکز برای زنان آفریقایی تبدیل کرده است. به نحوی که امروزه الگوی خوبی برای زنان آفریقایی شده است.
فاطیما الفیحری (Fatima al-Fihri ): فاطیما بنیانگذار یکی از قدیمیترین دانشگاهها در جهان بوده است. بعد از اینکه ثروت زیادی را به ارث برد، خواست پولش را در زمینه ای خرج کند که به جامعه خدمت کند. بنابراین این زن مسلمان مراکشی با پول خود مسجد الغرویین را ساخت و بعد هم دانشگاهی با همین نام تاسیس کرد. امروزه این دانشگاه در کتاب گینس (رکوردهای جهانی) و یونسکو به عنوان قدیمی ترین دانشگاه در جهان ثبت شده است.

موفقیت مسلمون و کافر نداره!!
 
  • Like
واکنش ها: eb@d

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
موفقیت مسلمون و کافر نداره!!

سلام.......احسنت ......پس حجاب و بی حجابم موافقید که نداره موفقیت؟

باعث مباهات ماست که زنانی حتی در خارج کشور توانمند هستند و موفق چه مسلمان باشند چه صاحب سایر ادیان الهی باشند یا حتی به قول شما خدایی نکرده کافر و ادیان غیر الهی داشته باشند یا به کل دینی رو قبول نداشته باشند
 

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.......احسنت ......پس حجاب و بی حجابم موافقید که نداره؟

باعث مباهات ماست که زنانی حتی در خارج کشور توانمند هستند و موفق چه مسلمان باشند چه صاحب سایر ادیان الهای باشند یا حتی به قول شما خدایی نکرده کافر و خدا رو قبول نداشته باشند
علیک برادر محمد اقا..:Dبله ندااره
 

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چقدر امریکا امریکا میکنین شما؟؟؟؟
بدم سجاده پیجتون کنن؟
ببرمتون غزه پیادتون کنم؟
تحویل داعش بدمتون؟
سوار هواپیما تهران طبستون کنم؟
بگو مرگ بر امریکااااااااا.تکبیر
:D
 
آخرین ویرایش:

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقدر امریکا امریکا میکنین شما؟؟؟؟
بدم سجاده پیجتون کنن؟
ببرمتون غزه پیادتون کنم؟
تحویل داعش بدمتون؟
سوار هواپیما تهران تبستون کنم؟
بگو مرگ بر امریکااااااااا.تکبیر
:D

خخخخ:D
 

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
دخترم چرا خندید؟
با صلوات شمارم بزنم تو صورتت؟
:D




اورین...واقعا اورین
حتما نماز جمعه هم شرکت میکنی
:D

واا خو خندیدم جنایت نکردم که!!
میرم جنایت میکنما اگه بزنی با صلوات شمارت تو صورتم!خخ
:D
 
بالا