افراد گیاه خوار در معرض خطر اختلالات تغذیه ای هستند

canopus

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

پژوهشگران آمريكايي هشدار دادند: افراد گياه خوار در معرض خطر ابتلا به اختلالات تغذيه‌اي هستند.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، محققان مي‌گويند: افراد گياه خوار تمايل دارند كه رژيم‌هاي غذايي سالم‌تر و مناسب‌تري داشته باشند و احتمال افزايش وزن و ابتلا به چاقي در اين افراد بسيار كمتر است. اما از سوي ديگر افراد گياه خوار بيشتر در معرض ابتلا به اختلالات تغذيه‌اي قرار دارند.

در اين تحقيق، متخصصان دانشگاه‌هاي مينسوتا، تگزاس و سنت جان گياه خواري، وزن، نوع رژيم غذايي و رفتارهاي كنترل وزن را در گروهي از افراد داوطلب مورد تجزيه و تحليل قرار دادند. اين افراد شامل 2500 زن و مرد در گروه‌هاي سني 15 تا 23 سال بوده‌اند.

محققان دريافتند: افراد گياه خوار از نظر مصرف ميوه و سبزي‌ها و مقدار چربي مصرفي روزانه رژيم غذايي سالمتري دارند اما در برخي از نوجوانان و جوانان گياه خوار عدم كنترل صحيح مصرف مواد غذايي و گاهي هم رژيم‌هاي غذايي افراطي ممكن است آنها را دچار اختلالات تغذيه‌اي كند. از اين رو محققان توصيه مي‌كنند كساني كه تمايل به رژيم گياه خواري دارند بهتر است با متخص تغذيه مشورت نمايند تا شيوه اصولي‌تر و بي خطري را در اين زمينه بكار ببندند.
 
بالا