راه صحيح خوردن ميوه ها چيست؟

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2][/h] در اين بين همه غذا فاسد شده، تخمير ميشود و به اسيد تبديل ميشود ، به محض اينکه درون معده، ميوه با غذا و آنزيمهاي گوارشي تماس پيدا ميکند، همه حجم غذا شروع به ازبين رفتن و فاسد شدن ميکند. پس لطفا ميوه هاي خود را زماني مصرف کنيد که معده تان خالي است و يا قبل از خوردن وعده هاي غذاييتان ميل کنيد.
سلامت: شما بارها شنيده ايد که بسياري شکايت ميکنند که هر زمان که هنوانه ميخورم، غذا بالا مي آيد، و يا هر زمان که ميوه درخت قهوه سوداني را مي خورم معده ام نفخ مي کند، زماني که موز مي خورم همش حس اينکه بايد فورا به دستشويي بروم را دارم و غيره در حقيقت همه اينها اتفاق نخواهند افتاد اگر ميوه را زماني بخوريد که معده تان خالي است. ميوه ها با غذاي فاسد شده ترکيب مي شوند و گاز توليد ميکنند و درنتيجه شما بالا مي آوريد
سفيدي مو، تاس شدن، عصبانيت و گودي هاي سياه زير چشم، همه شان اتفاق نخواهند افتاد اگر با معده خالي ميوه ميل کنيد. با توجه به تحقيقات دکتر هربرت شلتون، بايستي بدانيم که چنين موضوعي صحيح نيست که بعضي از ميوه ها مانند پرتقال، نارنج و ليمو خودشان اسيدي هستند. چرا که همه ميوه ها در بدن قليايي ميشوند. اگر شما روش صحيح ميوه خوردن را کاملا بياموزيد شما به راز زيبايي، عمر طولاني، سلامت، انرژي، شادابي و وزن طبيعي دست پيدا خواهيد کرد،
زماني که نياز داريد که آب ميوه بنوشيد فقط آب ميوه تازه بنوشيد نه آب ميوه کنسروها. حتي آب ميوه هايي که بسيار سفت هستند را ننوشيد. ميوه هاي پخته شده را نخوريد چرا که هرگز ماده مغذي ميوه ها را دريافت نخواهيد کرد تنها مزه شان را دريافت ميکند.
پختن، تمام ويتامين ها را از بين مي برد
اما به هرحال خوردن ميوه کامل بهتر از نوشيدن آب آن است
اگر بايد آب ميوه بنوشيد طوري بنوشيد که دهانتان پر شود و آن را آرام آرام غورت دهيد ، چرا که بايد اجازه دهيد که آب ميوه با بزاق دهانتان قبل از غورت دادن آن کاملا ترکيب شود ، ميتوانيد براي پاکسازي بدنتان ۳ روز روزه ي ميوه بگيريد. به مدت ۳ روز فقط ميوه بخوريد ، و در آخر متعجب مي شويد از اينکه دوستانتان به شما مي گويند که چقدر پوستتان درخشان و صاف شده است
کيوي: ميوه کوچک اما بسيار مقوي
اين ميوه منبع خوبي از پتاسيم، منيزيم، ويتامين اي و فيبر است
حجم ويتامين سي اين ميوه دوبرابر حجم ويتامين سي پرتقال است
سيب: روزانه خوردن يک سيب، دکتر را از شما دور ميکند
اگرچه سيب مقدار کمي ويتامين سي دارد، اما داراي آنتي اکسيدانها و فلاونهاست (ماده شيميايي بيرنگ و متبلور ) که هر دوي اينها فعاليت ويتامين سي در بدن را زياد کرده و تسهيل مي بخشند و درنتيجه ريسک مبتلا شدن به سرطان روده، حملات قلبي و سکته کاهش پيدا ميکند
توت فرنگي: ميوه محافظ
توت فرنگي بالاترين قدرت اکسيدانها را در ميان اکثر ميوه ها دارد
و از بدن در برابر ابتلا به سرطان، گرفتگي رگها و راديکالهاي آزاد محافظت ميکند
پرتقال: دارويي شيرين
مصرف روزانه ۲ تا ۴ عدد پرتقال جلوي سرماخوردگي را ميگيرد
کلسترول را کم ميکند
از ايجاد سنگ در بدن جلوگيري کرده و يا سنگهاي موجود در بدن را از بين ميبرد و همچنين ريسک ابتلا به سرطان روده را کاهش ميدهد
هندوانه: بهترين تسکين دهنده تشنگي
از ۹۲% آب تشکيل شده است
همچنين حاوي بالاترين دوز گلاتاتيون است که به بالارفتن سيستم دفاعي بدن کمک ميکند
همچنين آنها اصلي ترين منبع ليکوپين هستند که اکسيداني براي مبارزه با سرطان است ديگر مواد مغذي موجود در هندوانه ويتامين سي و پتاسيم هستند
عنبه (انبه): نشان بالاترين براي ويتامين سي
آنها بهترين برندگان براي داشتن بالاترين ميزان ويتامين سي هستند.
اين ميوه سرشار از کاروتين است که حاوي ويتامين آ بوده و براي چشم ها مفيد مي باشند.
نوشيدن آب سرد بعذ از غذا = سرطان
مي توانيد باور کنيد؟
شايد نوشيدن يک ليوان آب سرد بعد از غذا، بسيار لذت بخش است اما آب سرد مواد روغني که در آن لحظه مصرف کرده ايد را سفت ميکند ، روند هضم غذا را کند ميکند ، زماني که اين رسوبها با اسيد واکنش نشان ميدهند و شکسته ميشوند و سريعتر از غذاهاي جامد، توسط روده جذب ميشوند . بسيار سريع اين امر موجب چاقي و سپس سرطان ميشود .بهتر اين است که بعد از غذا، سوپ گرم و يا آب ولرم مصرف کنيد
 

Similar threads

بالا