فقط عكس شماره سه توسط مصریان كشیده شده كه نشان میده كه یه چیزای از تمدن های دیكه دیدن
خوب مرسی از اقای حمید سیریش
اینا عکس هایی که به عنوان موجودات فضایی گرفته شده!!
![]()
فقط عكس شماره سه توسط مصریان كشیده شده كه نشان میده كه یه چیزای از تمدن های دیكه دیدن
خوب مرسی از اقای حمید سیریش
اینا عکس هایی که به عنوان موجودات فضایی گرفته شده!!
![]()
پایان فعالیت
چه خوشگلن اينا ! نازي !![]()
گلوی مرغ سحر را بریده اند و هنوز، در این شط شفق آواز سرخ او جاری است
22 خرداد را از یاد نمی بریم...
----------------
مغز متفكرترين انسانها را ، گلوله نادان ترين آدم ها مي شكافد
اره سروش خیلی نازن !!!
خانوم مارال خیلی خوشحالم که شما کاربر فعال رو اینجا هم میبینم امیدوارم با نظرات خودتون این طبیعت فراموش شده رو حداقل با توجه کمی در اینجا بتونیم جامعش کنیم
خوب در رابطه با اینی که میگید واقعین یا نه ؟این خیلیسوال مهمی هستش به نظر من موجودات فرازمینی هستن ولی این عکس ها شبهاتی داره اول اینکه اگه یکی از اینها واقعا میبود و پیدا میشد اینقدر ساکت و ارام ما در اینترنت تنها عکساشون رو نمیدیدیم بلکه غوغایی مشد
چون افرادی هستن که با ساختن فیلم و عکس هایی از صحنه های عمومی سغی در کسب شهرت و.. دارن ومن به این قضیه خیلی مشکوکم اما تحقیقات و بودجه زیادی صرفه این کارا داره میشه به هرحال هیچی غیر ممکن نیست اینا شواهد باید خودمون به اینا نگاه کنیم و ازاد در موردشون فکر کنیم
پایان فعالیت
موجودات فرازمینی؟! عجب
جالبه
کاش می شد با یکی از اونها جرف زد
تا ببینیم بدون اکسیژن هم می شه تنفس کرد
راستس اونها خون دارن؟
مغز استخوان چی؟
همیشه می گفتم: "عشق را با خود بردو ندانست که من،در کوچه سار بیشه وحشی عشق،خوابم برده..."
و حال می گویم: "من خود عشقم..."
بله می دونم شریف جان (.....)!
ولی فکر کنم که اگه بخوای تو می تونیا.... که حرف بزنی با هاشون!!!
کاش می شد رفت باهاشوناینطوری کرد
فکر کنم بچه های باحالی باشن
یه ملاقات با اونها هم بذاریم بد نی ها!!!!
یا علی
همیشه می گفتم: "عشق را با خود بردو ندانست که من،در کوچه سار بیشه وحشی عشق،خوابم برده..."
و حال می گویم: "من خود عشقم..."
بله درسته خانوم مارال متاسفانه خیلی ها هستند که برای کسب شهرت دست به این اقامات میزنند و شک و شبهه در علم ایجاد میکنند مخصوصا برای مردم عادی
پایان فعالیت
ثبت اين صفحه