اگر اطلاعاتی درباره رشته مهندسی مدیریت پروژه ها دارید لطفاً برایم به صورت پیام بفرستید. متشکرم
اگر اطلاعاتی درباره رشته مهندسی مدیریت پروژه ها دارید لطفاً برایم به صورت پیام بفرستید. متشکرم
من هم اطلاعی در این مورد ندارم لطفا جواب را برای من هم بفرستید
zareizarkami@yahoo,com
zHz@yahoo.com
متشکرم![]()
با سلام
در مورد این سوال بهتره به گروه مهندسی صنایع مراجعه کنید چون این شاخه ارتباط نزدیکی با مهندسی صنایع داره و دروسی راجع به مدیریت پروژه هم داریم اما نمیدونستم خودش یه شاخه مهندسی شده!!
موفق باشید![]()
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمه خود خوانداز صحنه رود
صحنه پیوسته بجاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد!!
ممنون از مهيار عزيز . منتقل شد .
گلوی مرغ سحر را بریده اند و هنوز، در این شط شفق آواز سرخ او جاری است
22 خرداد را از یاد نمی بریم...
----------------
مغز متفكرترين انسانها را ، گلوله نادان ترين آدم ها مي شكافد
با سلام:
اگه میشه به منم اطلاعاتی راجع به این رشته بدین و اگه کسی میدونه بگه مقطع ارشدم داره؟
با تشکر
باسلام
این همه آدم مشتاق راجع به این رشته !
کسی نتونست یه تحقیق بکنه و واسه همه توضیح بده!!!!
من یه مدت کوتاهی نتونستم به باشگاه سر بزنم ولی قول میدم اطلاعات کاملی از این رشته براتون بزارم.
بااحترام
سلام، من کارشناس ارشد رشته مدیریت پروژه و ساخت هستم.جوابتون پس معلوم شد.
بله ارشد مدیریت پروژه ( و ساخت) داریم. تو این رشته دروس تخصصی مدیریت، کنترل، برنامه ریزی، مهندسی ارزش ، PMBOK، و بعضی حوزه های PMBOK مثل مدیریت ریسک رو می خونید. بطور کلی مفاهیم این رشته در ارتباط نزدیکی با مهندسی صنایع هستش ولی با یه دید مدیریتی نه دید مهندسی.
درباره مهندسی پروژه هم ( یا کارشناس مدیریت پروژه ) باید بگم بله، این رشته هم به تازگی جزء رشته های مهندسی بعضی دانشگاه ها اومده که تا جایی که می دونم برنامه دروس اون مثل ارشد هستش ولی به اندازه ارشد مدیریتی نیست، بلکه تخصصی و مهندسی تر هستش.
با سلام:
ممنون از جواب .لطفا رفرنس های ارشد رو معرفی کنید و همینطور ضرایب اونهارو.
بازم مرسی![]()
اطلاعات جالبی دادین ممنون میشه لطف کنید دانشگاههای مربوط به این رشته رو معرفی کنید بازم ممنون از راهنمهیتون
رشته مهندسی مدیریت پروژه در واقع یک رشته میان مهندسی هست که دروس آن از دروس پایه مهندسی معماری و مهندسی عمران هست . به عنوان مثال در ساختن یک ساختمان چندین رشته مهندسی به کار برده میشود و مهندسی پروژه نیز یکی از انها هست و به طور کلی ترکیبی از چندین رشته مهندسی هست و دروس آن نیز تا حدود زیادی شبیه مهندسی صنایع است .
ثبت اين صفحه