آمريكا و انگليس به غول‌هاي *****ينگ اينترنت تبديل شده‌اند

mec1386

عضو جدید
کاربر ممتاز

پايگاه تحليلي "اينفو وار " به قلم "پائول ژوزف واتسون " آورده است: بار ديگر شاهد مثالي ترسناك از تلاش دولت‎ها در جهت محدود كردن كاربران اينترنتي هستيم. به تازگي شواهدي به‎دست آمده است كه نشان مي دهد سايت يوتيوب با سر نهادن به درخواست دولت هاي مختلف، تصاوير ويدئويي آپ‏لود شده از تظاهرت مردمي و ديگر تحركات حق‎طلبانه سطح جوامع را سانسور يا حذف مي كند.
* يوتيوب به درخواست دولت بريتانيا فيلم‎هاي اعتراض آميز را حذف كرد

البته يوتيوب در برخي موراد پا را فراتر نهاده و عبارات ناخوشايند دولت ها را از فهرست جستجو حذف مي كند. آخرين نمونه از اين اقدامات غيرحرفه‎اي يوتيوب، سرنهادن به درخواست دولت انگليس و حذف تصاوير مربوط به اعتراضات قانوني گروه "قانون اساسي انگليس " است. طي اين اعتراضات اعضاي گروه تلاش كردند قاضي "مايكل پيك " را در يك اقدام نمادين بازداشت كنند. قاضي پيك مسئول رسيدگي به پرونده "راجر هيز "، عضو سابق "UKIP " بود. اتهام راجر عبارت بود از امتناع از پرداخت ماليات در اعتراض به "خيانت دولت در قرباني كردن اقتصاد انگليس به پاي جهاني سازي " و ادعاي صريح اين شخص مبني بر غيرقانوني بودن دريافت ماليات شهرداري از مردم.​
راجر هيز در تلاش بود تا با استناد به قانون، غيرقانوني بودن دريافت ماليات شهرداري را ثابت كند. بنا به ادعاي راجر هيز، هيچ‎گونه موافقت نامه‎اي ميان شهروندان و دولت براي پرداخت اين ماليات امضا نشده است. مبناي ادعاي راجر هيز اصول قضايي‎اي بودند كه قاضي را ملزم مي كردند، راجر هيز را نيز همانند شهرداري به عنوان يك شخص ثالث در دادگاه بپذيرد و هيچ‎گونه تفاوتي ميان وي و شهرداري قائل نشود.
دولت بريتانيا هيچ‎گونه علاقه‎اي به انتشار اين‎گونه اخبار و برداشت هاي متفاوت از قانون ميان مردم ندارد زيرا اين‎گونه اخبار را جرقه اي براي تكرار حوادث ناخوشايند سال 1990 مي داند. در آن سال حركت شبه‎انقلابي عظيمي ضد ماليات در جزيره شكل گرفت و دولت "مارگارت تاچر " را مجبور كرد به خاطر نافرماني عمومي گسترده و امتناع مردم از پرداخت ماليات، به صندوق هاي خالي ماليات اكتفا كند.
وقتي كاربران انگليسي واژه هاي كليدي مربوط به اين تظاهرات را جستجو مي كنند با اين عبارت مواجه مي شوند: "بنا به درخواست دولت، محتويات اين فيلم در كشور شما قابل پخش نيست ".


* يوتيوب به‎درخواست دولت‎ها فيلم‎ها را سانسور يا حذف مي‎كند

تازه اين موقع است كه مي فهميم يوتيوب گه‎گاه درخواست هايي را از دولت هاي سرتاسر جهان دريافت مي كند و بنابر همين درخواست ها، برخي از محتويات صفحه يوتيوب را حذف و يا بلوكه مي كند. در كشورهاي ديگر نيز اوضاع به همين منوال است. مثلاً اگر با IP آمريكا و يا انگلستان به صفحه اصلي گوگل، صاحب امتياز يوتيوب وصل شويد خواهيد ديد كه عبارات مربوط به همان فيلم هاي مورد غضب دولت انگلستان، از فهرست جستجو حذف شده است.
* گوگل به‎درخواست دولت آمريكا اطلاعات و هويت كاربران را در اختيار آن قرار مي‎دهد

علاوه بر اين سيل گسترده سانسور، شركت گوگل هزاران درخواست افشاي هويت كاربر از دولت آمريكا دريافت مي‎كند، اطلاعاتي كه مي تواند هويت واقعي كاربران يوتيوب را برملا كند. شركت گوگل ادعا دارد كه اين اطلاعات شخصي براي "تحقيقات قانوني در خصوص جرائم " لازم است و از همين رو اطلاعات جمع آوري شده را به دولت انتقال مي دهد. البته اين شركت هيچ اظهار نظري در اين خصوص نمي كند كه آيا ممكن است اين اطلاعات ثبت شده مجوزي براي صدور احكام قضايي باشد يا خير.
* شركت گوگل بيش از 3 هزار و 500 درخواست افشاي هويت اطلاعات كاربر از دولت آمريكا دريافت كرد

در فاصله زماني اول جولاي تا 31 دسامبر سال 2009، شركت گوگل بيش از 3 هزار و 500 درخواست افشاي هويت اطلاعات كاربر از دولت آمريكا دريافت كرد. كم‎توقع‎ترين دولت‏ها در اين ليست، دولت هاي انگليس و هند بودند كه تنها 1000 بار خواستار افشاي هويت كاربران شده بودند.

* رفتار يوتيوب از عملكرد دولت چين هم بدتر است

رفتار يوتيوب حتي از رفتار سانسورچي هاي چين نيز تنفر برانگيزتر است. دولت چين حداقل عمل سانسور را بي هيچ ابايي و در برابر ديدگان عموم انجام مي دهد در حالي كه يوتيوب با درج عبارتي مبني بر "امكان نمايش محتواي خواسته شده وجود ندارد " پشت اين ابراز تأسف به ظاهر محترم آميز مخفي مي شود. اگر فردي بگويد كه اين تصاوير مشمول قانون منع تصويربرداري از محيط داخلي دادگاه بوده و عدم نمايش آن امري توجيه پذير است، بايد به دنبال علتي براي ساده بودن بيش از حد خود بگردد. در دادگاه مربوط به اعتراض هيوز، تصاوير مربوط به زماني بود كه حتي قاضي درون محوطه دادگاه نبود و اصلاً جلسه حالت رسمي نداشت.
* انگليس از اعتراض مردم اين كشور وحشت دارد

دليل واقعي اين است كه دولت بريتانيا از ديدن جماعتي تحصيل كرده و مصمم، از هر نژاد، گروه سني و با هر جنسيتي كه پشت به پشت در خيابان ها حركت مي كنند و براي اعتراض به سيستم فاسد موجود پاهاي خود را بر زمين مي كوبند شوكه شده است. دولت هاي غربي در تلاش روزافزون خود براي سرپوش نهادن بر اعتراضات فراگير مردمي نسبت به ديكتاتور منشي سياسي و مالي دولت هاي خود، به حركات كمونيست مآبانه و سانسور روي آورده و در همين حال، با نشان دادن مثالي روشن از دورويي، دولت هاي ديگر جهان را به اعطاي آزادي هاي اينترنتي به شهروندان خود فرا مي‎خواند.
* شركت‎هاي اينترنتي مي‎توانند با بي‎اعتنايي به مفهوم حمايت از آزادي بيان، اطلاعاتي را كه به مذاقشان خوش نيايد از محيط وب حذف كنند

تركيب قوانين جديد نظارت بر وب و سياست هاي خلق الساعه كه بدون هيچ نظارتي اعمال مي شوند، بستري ايجاد كرده اند كه دولت ها و شركت هاي اينترنتي بتوانند با بي‎اعتنايي به مفهوم حمايت از آزادي بيان، اطلاعاتي را كه به مذاقشان خوش نيايد از محيط وب حذف كنند.

اوج اين فضاحت در سال گذشته ديده شد، زماني كه كه سايت ويكي ليكس اسنادي را منتشر كرد كه باعث عصبانيت دستگاه ديپلماسي آمريكا گرديد؛ در اين هنگام سناتور "جو ليبرمن " از كميته امنيت ملي سنا با شركت "آمازون " تماس گرفت و چند لحظه بعد، سايت ويكي ليكس از سرور آمازون حذف شد.
سناتور ليبرمن در خط مقدم مبارزه براي پاكسازي اينترنت از مخالفان دولت آمريكاست و در اين راه مجوزي را براي دولت اوباما صادر نمود تا دولت بتواند در زمان دلخواه و تحت لواي امنيت ملي، هر بخش از فضاي اينترنت را از ميان بردارد. ليبرمن در مصاحبه اي كه با شبكه خبري سي.ان.ان. داشت، ماهيت واقعي اين قانون را آشكار نمود و گفت:"در حال حاضر دولت چين مي تواند به‏هنگام جنگ بخشي از دسترسي به اينترنت را قطع كند،ما نيز مي خواهيم چنين امكاني داشته باشيم."
* دولت‎هاي غربي خود در حال نقض آزادي بيان در اينترنت هستند
البته به خاطر داشته باشيد كه دولت مرجع جناب سناتور يعني چين، تنها در زمان جنگ دسترسي به اينترنت را محدود نمي كند و در حال حاضر كه صلح در اين كشور حكمفرماست نيز، بنا بر گزارشاتي كه دولت آمريكا از اين كشور پخش مي كند، تمام تلاش خود را براي سانسور عقايد و تهديد شهرونداني كه نظر مخالف خود را روي اينترنت ابراز مي كنند به كار مي‏بندد.
توجه داشته باشيد كه دولت آمريكا در حال تلاش براي تبديل شدن به دولتي همانند چين است و در اين راه آخرين سنگرهاي آزادي بيان، يعني محيط وب را بر سر آزادي‏خواهان خراب خواهد كرد.
 

mec1386

عضو جدید
کاربر ممتاز
بحث *****ینگ در آمریکا شدیدتر است
آنها بر ایمیل‌ها کنترل شدید دارند و محتوای ایمیل‌ها را چک می‌کنند. سرویس‌های مهم ایمیل از قبیل GMAIL با سازمان‌های جاسوسی آمریکا قراردادهای امنیتی دارند. یک نکته‌ی جالب در این زمینه، این است که اگر شما بر روی فایلی، پسورد قرار دهید، به گونه‌ای که با کدهای متداول امکان باز کردنش نباشد، گوگل آن را برای شما ارسال نمی‌کند!
 

mec1386

عضو جدید
کاربر ممتاز
نرم افزار *****ینگ، هدیه آمریکا به دیکتاتور بحرین
با وجود ادعای آمریکا مبنی بر حمایت از دموکراسی و حقوق بشر، آمریکا برای ناکامی انقلابیون بحرین، به دیکتاتور این کشور نرم افزار *****ینگ هدیه داد.با وجود ادعای آمریکا مبنی بر حمایت از دموکراسی و حقوق بشر، آمریکا برای ناکامی انقلابیون بحرین، به دیکتاتور این کشور نرم افزار *****ینگ هدیه داد.
به گزارش مشرق، با وجود ادعای کشورهای غربی در خصوص حمایت از حقوق بشر و دموکراسی، مردم جهان شاهد حمایت آمریکا و دولت های غربی در حوزه های دیپلماتیک و نظامی از دیکتاتورهای منطقه هستند. از آنجا که نخستین بارقه های انقلاب و سازماندهی تجمعات در رسانه های اجتماعی رقم خورده است، آمریکا اکنون برای ناکامی مردم انقلابی نرم افزاری برای سانسور محتوایی اینترنت و دامن زدن به خفقان موجود در بحرین و دیگر کشورهای عربی نموده است.
در این خصوص شبکه راشاتودی چنین گزارش می دهد: در حالی که دولت آمریکا ظاهرا از دموکراسی در خاورمیانه دفاع می کند، چندین شرکت آمریکایی نرم افزارهای *****ینگ اینترنت را در اختیار دولت های بحرین، یمن، قطر و دیگر کشورهای منطقه قرار می دهند.
به گزارش وال استریت ژورنال شرکت نرم افزار رایانه ای مک آفی آمریکا، که در ماه گذشته بوسیله کمپانی اینتل خریداری شده ، یک نرم افزار *****ینگ محتوای سایت برای استفاده توسط ارائه دهندگان خدمات اینترنت در بحرین ، عربستان سعودی و کویت ارائه کرده است. شرکت بلو کوت سیستم فن آوری و سخت افزار مورد نیاز برای ارتباط با نرم افزار *****ینگ مک آفی و مسدود کردن سایت ها را به بحرین ، امارات متحده عربی و قطر فروخته است.
سایت خبری تحلیلی مشرق (www.mashreghnews.ir)
 

Sarp

مدیر بازنشسته
بابا شما به امریکا چیکار دارید اصلا ؟

اونا هر غلطی بخوان بکنن
به ما ربطی داره؟

اونا هر غلطی بکنند ایران هم موظفه تقلید کنه ؟

به جای این مقایسه ها ، همین حذف دخترا از مقطع ارشد رو بیاین مقایسه کنیم اگه راس میگین !
 

mec1386

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا شما به امریکا چیکار دارید اصلا ؟

اونا هر غلطی بخوان بکنن
به ما ربطی داره؟

اونا هر غلطی بکنند ایران هم موظفه تقلید کنه ؟

به جای این مقایسه ها ، همین حذف دخترا از مقطع ارشد رو بیاین مقایسه کنیم اگه راس میگین !

هدف اینه که گفته شه بابا اونورا هم اینقدر که دوستان فکر میکنند ازادی وجود داره نیس
یعنی مردم در بعضی مسائل ازاد
گذاشتن تا سرشون گرم باشه و کاری به کار خیلی از چیزهای دیگه نداشته باشن
 

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه اونا غول فیل تر ینگ هستن پس ایران دیگه چیه؟:eek:
حالا یوتوب و فیس بوک به کل نباشه! مقاله علمی بخواهی دانلود کنی فیل تره :razz:
 

Sarp

مدیر بازنشسته
هدف اینه که گفته شه بابا اونورا هم اینقدر که دوستان فکر میکنند ازادی وجود داره نیس
یعنی مردم در بعضی مسائل ازاد
گذاشتن تا سرشون گرم باشه و کاری به کار خیلی از چیزهای دیگه نداشته باشن
من اگه فکر کنم اونورا ازادی زیاده نمیشه با این چیزا فکر منو منحرف کرد

هرکسی هرتکنولوژی دستش باشه ، مطمئنا کنترلش هم دستش خواهد بود !

ایران تکنولوژی تلفنهای ثابت رو داره
شنودش هم دستشه

این اصلا چیز عجیبی نیست
 

mec1386

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اگه فکر کنم اونورا ازادی زیاده نمیشه با این چیزا فکر منو منحرف کرد

هرکسی هرتکنولوژی دستش باشه ، مطمئنا کنترلش هم دستش خواهد بود !

ایران تکنولوژی تلفنهای ثابت رو داره
شنودش هم دستشه

این اصلا چیز عجیبی نیست

هدف منحرف کردن نیست آگاهی دادنه خواه بپذیرد خواه نه
 

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه اونا غول *****ینگ هستن ما چی هستیم؟
اژدهای هفت سر *****؟
 

mec1386

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه اونا غول *****ینگ هستن ما چی هستیم؟
اژدهای هفت سر *****؟

بر عکس من فکر میکنم اونها خیلی حساب شده تر و با برنامه تر کار میکنند
مثل اینکه شما با زور جلوی چشمان یکی بگیرید تا اطرافشو نبینه
یا اینکه یک عینک سه بعدی به چشماش بزنید و بعد هرچی که دلتون میخواد نشونش بدید!!!!!!!!!!!!!
 

Similar threads

بالا